Bliv medlem af NLP Foreningen

13.02.2019

Generalforsamling 2019

NLPF Generalforsamling 2019

NLP Foreningen inviterer hermed til Generalforsamling 2019 iht. vedtægterne, som beskriver procedurer, dagsorden og frist for indsendelse af forslag til behandling.

Tid: Torsdag den 14. marts 2019 kl. 18:00 til 20:00

Sted: Teknologisk Institut, Gregersvej, 2630 Tåstrup, Indgang 3, lokale 3.1.4

Program:

1. NLP-fagligt indslag - NLP spillet
  2. Let anretning af mad og drikke
  3. Generalforsamling, herunder valg af ny formand.

Det er gratis at deltage, alle er velkomne
Medlemmer, som minimum er NLP Practitioner, har stemmeret.

Af hensyn til forplejning bedes tilmelding med navn og medlemsstatus meddelt pr mail:
info(at)nlp-foreningen.dk
senest 7. marts 2019.

Vel mødt :)

NYHED: GRATIS interessemedlemskab af NLP Foreningen resten af året! Se mere her

NLP gør en positiv forskel i hverdagen

NLP Foreningen er Danmarks brancheorganisation for NLP skoler, NLP professionelle udøvere og NLP interesserede.

Foreningen arbejder for at udbrede NLP i hverdagen til både enkeltpersoner, virksomheder og andre organisationer. Bestyrelsen vælges ud af medlemsskaren på den årlige generalforsamling i marts måned, og bestyrelsemedlemmerne arbejder målrettet for at nå dette mål.

Certificerede NLP uddannelser

NLP Foreningen certificerer og optager danske NLP skoler i henhold til gældende internationale krav til NLP skolens undervisning (timeantal, indhold mv.) og certificering af NLP Practitioners og NLP Master Practitioners. Skolen kan herefter udstede eksamensbeviser med NLP Foreningens stempel og godkendelse.

Professionelle NLP kompetencer

Herudover optager NLP Foreningen også Professionelle NLP-udøvere (undervisere, coaches, terapeuter mv.) og andre nysgerrige mennesker, som er specielt interesseret i NLP (Interessemedlemmer).

NLP markedsføring

Afhængigt af medlemstal, og dermed budget, profilerer NLP Foreningen NLP som begreb, kommunikationsmodel og værktøjskasse i Danmark - og vi markedsfører de godkendte NLP skoler og de professionelle NLP medlemmer på forskellig vis.

Dette sker bl.a. via søgemaskineoptimering af hjemmesiden www.nlp-foreningen.dk, nu med udgivelsen af NLP Magasinet online, på facebook og LinkedIn, ved medlemsmøder og andre arrangementer.

Velkommen til NLP Foreningen i Danmark

Med venlig hilsen og god fornøjelse

Event kalender

November - 2018