Aktiviteter

NLP Aktivitetskalenderen viser dig aktiviteter, uddannelser, webinarer, åbent hus arrangementer, intromøder, kurser, foredrag, messer mv. fra NLP Foreningen, NLP skolerne og NLP Professionelle udøvere

HNLP / NLP Business Practitioner

Uddannelse * NLP
tor.. 25 jan.. kl. 09:00 til fre.. 22 jun.. kl. 16:00
Pris: 29.777,00 (ekskl. moms)
Sted: Låsbyvej 15, 8660 Skanderborg
600-60P8254_B

HNLP/NLP Business Practitioner en en ny, unik uddannelse, der bygger videre på fundamentet af det universelle ledelsesværktøj, NLP, og integrerer det i din daglige ledelse.

Du kan forvente intensiv læring, massiv værdi og solidt fundament baseret på nyeste hjerneforskning. Og du skal være indstillet på at arbejde med egne, uhensigtsmæssige, mentale blokeringer, der bremser dig og din evne til at præstere og skabe resultater.

7 moduler á 2 dage med max. 12 deltagere.

Vælg kategori

Mangler dine aktiviteter?

Brug dit medlemslogin og opret dine aktiviteter.

Har du brug for hjælp, så skriv os en mail på redaktionen(at)nlp-foreningen.dk og vi finder ud af det sammen...