Skriv en mail til Resko    Besøg Reskos hjemmeside Besøg Resko på Facebook

Resko

Resko - Annlil Frolov & Steen Johnsen. RESKO tilbyder NLP uddannelser samt uddannelser og kurser inden for Enneagrammet

Vindingevej 34A,

29859595

RESKO er grundlagt på baggrund af praktiske erfaringer og konkrete brugbare værktøjer.

Vi bliver valgt som samarbejdspartner, fordi vi skaber vedvarende positive adfærdsændringer, udvikling og fokus.

Virksomheders og organisationers største og mest afgørende ressource er de ansatte.

Når de konstant "vedligeholdes" er succes og øget vækst sikret.

En organisation der interesserer sig for de ansattes personlige udvikling vil tiltrække, gode medarbejdere.

RESKO afholder firma specifikke kurser, hvor indhold og mål tager udgangspunkt i organisationens udfordring, deltagernes kompetenceniveau og virksomheden eller organisationens mission, vision og værdier.

RESKO sikrer langvarige resultater ved at tage udgangspunkt i den enkelte. Vi oplever ikke verden som den er, men en model af verden. Udgangspunktet for samarbejdet vil derfor altid være, at tage hensyn til forskellighederne hos dem vi skal uddanne.

Vi træner alle ens, ved at træne dem forskelligt

Mennesker der lærer selv at styre deres sind, evner at styre deres adfærd.

Hos RESKO har samtlige uddannelseskonsulenter en solid baggrund i ledelse, kommunikation og salg. Endvidere har alle anerkendte uddannelser i formidling og coaching, idet vi ønsker at sikre vore kunder en absolut kompetent partner under hele forløbet.

RESKO tager udgangspunkt i dig og din virksomhed.

Artikler af Resko