Tjek NLPF Medieplanen og få dit budskab ud!

Markedsføring og muligheder

Sådan markedsfører du dig selv og din virksomhed:

Som Skole og Pro medlem får du en flot profil på www.nlp-foreningen.dk.

Dine nyheder, aktiviteter, artikler og annoncer publiceres på hjemmesiden og/eller i NLP Magasinet, og alt linkes til og vises på din medlemsprofil.

Din profil er søgemaskineoptimeret til Google, og vi deler desuden nyheder, aktiviteter, artikler og annoncer kontinuerligt på foreningens sider på facebook, LinkedIn og andre sociale medier.

Du får derfor rigtig god markedsføringsværdi, ved blot at være medlem.

Flere muligheder

Vi NLP'ere kan jo godt lide flere muligheder. Og har du uddannelsesforløb, kurser eller events, du gerne vil gøre lidt ekstra opmærksom på, har du flere muligheder:

Aktiviteter

Brug dit medlemslogin (gå ind via "Login" linket nederst på hjemmesiden) og opret alle dine aktiviteter - det er gratis.

Dine kurser og uddannelser mv. vises i Eventkalenderen, som ligger på forsiden. Alle aktiviteter listes under fanen "Aktiviteter" og vi sørger for de bliver formidlet til mange interesserede.

Artikler

Artikler er indirekte markedsføring. Når du deler din viden, dine historier og visioner i form af en artikel, kommer værdien tilbage til dig som forfatter. Se mere i vores artikelvejledning. hvis du har lyst at skrive til NLP Magasinets læsere.

Annoncer

Du kan indrykke annoncer i NLP Magasinet, som udkommer 4 gange om året (gratis online), i starten af Januar, April, August og November.

NLP Magasinet sætter fokus på NLP og udbyttet af NLP i hverdagen, på arbejdet, i familien og i parforhold. Og i alle mulige andre relationer - f.eks. ledelse og coaching, fobier og allergier, parterapi, børn og unge.

Hvert nummer har et overordnet fokustema (Uddannelse, NLP på jobbet, Lederudvikling osv.), og udgivelserne er tilpasset den traditionelle forårs- og efterårssæson for NLP uddannelserne.

Helside format 600 x 840 pix
Helside-annonce 600 x 840 pix
Halvside-annonce 600 x 420 pix
Kvartsideannonce 600 x 210 pix
Kvartside-annonce 600 x 210 pix

Helside formatet svarer til størrelsen af NLP Magasinets forside, så der er masser af plads til dit budskab, billeder og tekster.

Din annonce placeres på samme side som magasinforsiden, når det aktuelle nummer publiceres. Annoncen bliver liggende som en del af dette magasin - også når der kommer et nyt nummer.

Det vil sige, at din annonce også vises i fremtiden, når brugere går ind og læser artikler i tidligere numre af NLP Magasinet.

Se NLPF Medieplanen med temaer, muligheder og priser.

NLPF Medieplan & priser 2017 - se og download

Bannere

Her på hjemmesiden www.nlp.foreningen.dk kan dit budskab vises i toppen af en aktuel side eller emnekategori, online 24/7 og i kortere eller længere tid.

Bannere har den fordel, at de tidsmæssigt kan tilpasses enhver kampagne - og med NLP Foreningens hjemmeside når du en gruppe af meget fokuserede, nysgerrige og vidensøgende mennesker.

FORSIDE: 2 bannere format 450 x 100 pix
TOP-slider KATEGORIER forside 1080 x 340 pix
Kategori: 2 bannere format 450 x 170 pix

Banner ABC

A.

De fleste besøgende kommer ind på forsiden af www.nlp-foreningen.dk som det første. De 2 forside bannere bliver derfor set rigtig mange gange.

B.

Mange går nu videre til KATEGORIER, for at finde NLP Skoler og Professionelle NLP udøvere - eller udforske de øvrige områder, som findes på kategorisiden.

Den store TOP-slider øverst på kategorisiden giver derfor gode muligheder for at formidle et massivt budskab.

C.

På hver kategori, har du mulighed for at placere dit budskab i en af de 2 bannere.

Se eksempel: 2 Kategori bannere på kategorien "NLP Skoler".

Det var så det - Se NLPF Medieplanen med temaer, muligheder og priser.

NLPF Medieplan & priser 2017 - se og download

Fremhævet PROFIL

Sidste mulighed er en Fremhævet Profil øverst i en af de kategorier, hvor din profil vises (f.eks. NLP Professionelle).

Når brugeren scroller ned i kategorien, er det din profil, de ser først (og størst).

Se NLPF Medieplanen for mere info og priser.

Du klarer din business - vi klarer dine annoncer :)

Grafisk design og opsætning

Du kan selv levere dine annoncer og bannere i de angivne formater og fil-typer.

Vi kan også hjælpe dig med design og opsætning af din annonce og banner, hvis du f.eks. ønsker noget, der passer ind i stilen her på hjemmesiden - eller noget helt andet.

Det koster en smule, svarende til vores indsats og tidsforbrug (normalt max. 500 kr. + moms).

Send os en mail med dine ønsker, så finder vi en løsning, der passer dig.

Se NLPF Medieplanen for muligheder, formater og priser.

Redaktionen

Mail: redaktionen(at)nlp-foreningen.dk

NLPF Medieplan 2017
Få NLP nyheder, inspiration og ny viden som medlem af NLP Foreningen