Rebecca Nahida Skøtt
Skriv en mail til NlpForLivet    Besøg NlpForLivets hjemmeside Besøg NlpForLivet på Facebook

NlpForLivet

NlpForLivet - Rebecca Nahida Skøtt

Guldsmedgade 25, 3. th.,
8000 Aarhus C

Kære alle...

Jeg hedder Rebecca Nahida Skøtt (32 år). Jeg er uddannet NLP Practitioner og NLP Master Practitioner.

I terapien har har jeg selvfølgelig stor fokus på dine mål og ønsker.

For mig findes der ikke en bagatelgrænse - alle udfordringer og problemer er værd at finde en løsning på. Bag enhver adfærd findes en positiv intention.

Jeg ser det som en af mine vigtigste opgaver, at hjælpe mine klienter med at se, og anderkende, de positive intentioner bag deres uønskede vaner og adfærd.

Én af mine yndlingssætninger inden for NLP terapi er:

"Hvis noget ikke virker, så prøv noget andet"

Mange vil opleve en lysere tilværelse, når de ikke længere opfatter fejltagelser som fiaskoer, men som ny viden, og dermed en ny mulighed for at gøre noget andet.

Via NLP terapi vil jeg vise, at verden kan anskues på nye måder og fra nye vinkler.

Sidst men ikke mindst prioriterer jeg meget højt at give mine klienter nogle konkrete værktøjer, som kan bruges til at afhjælpe deres udfordringer i hverdagen.

Kort sagt skal klienterne føle sig lettere og mere optimistiske efter deres besøg hos mig.

NlpForLivet logo
Session med Rebecca