Bliv medlem af NLP Foreningen
Udforsk det nye NLP Magasinet

Sæt KRYDS i kalenderen og glæd dig, for nu kommer....

NLP SUMMIT 2021

NLP SUMMIT 2021 fre-lør-søn 11-12-13 juni

Fredag, lørdag og søndag den 11-12-13. juni holder vi ONLINE NLP SUMMIT

Alle er velkomne - og følger du NLP Foreningen på Facebook, eller tilmelder du dig vores nyhedsbrev, får du mere info og link til eventet, som bringer NLP i massevis direkte hjem til dig i komforten af dit eget hjem :)

Du kan downloade hele NLP Summit 2021 programmet her, og tilmelde dig NLPF nyhedsbrevet herunder.

Tilmeld NLPF nyhedsbrev

Vi ses på nlp-nettet den 11. juni 2021

Bestyrelsen NLP Foreningen i Danmark

NLPF Generalforsamling 2021 afholdt

NLP Foreningens generalforsamling 2021

Årets ordinære generalforsamling blev afholdt som planlagt tirsdag den 9. marts 2021.

Korrekt varslet med dagsorden jf. vedtægterne blev generalforsamlingen gennemført online via ZOOM, ved at 5 bestyrelsesmedlemmer, inkl. formanden, mødtes fysisk med god afstand som facilitatorer - og du kan læse referat, formandens beretning samt seneste årsregnskab via links herunder.

Tak til alle fremmødte - vi ses snart online igen til NLP SUMMIT 2021 i juni måned.

Referat, dagsorden og formandsberetning 2021

Godkendt NLPF årsregnskab 2020

NLP Foreningens Bestyrelse (uændret i forhold til 2020)

Indkaldelse Generalforsamling 2021

NLPF Generalforsamling 2021 9 marts kl 18 zoom

Generalforsamlingen 2021 afholdes online

TIRSDAG den 9. Marts 2021 kl. 18 til 20

Dette sker grundet usikkerhed om kommende forsamlingsrestriktioner.

Til gengæld har alle i hele landet nu mulighed for at møde op til generalforsamlingen uden at forlade den hjemlige komfortzone :)

Dagsorden iht. foreningens vedtægter, som du finder her.
Godkendt regnskab for 2020 kan ses her.

Foreningen søsætter i år et nyt online tiltag for at engagere medlemmer og andre NLP-interesserede landet over: NLP SUMMIT 2021 - mere om dette på Generalforsamlingen.

Tilmelding til Generalforsamlingen 2021 sker ved at sende en mail til info(at)nlp-foreningen.dk og du får efterfølgende info om adgang og/eller et link til zoom-mødet tilsendt.

Vel mødt - vi ses den 9. marts kl. 18

Her finder du referat fra sidste års generalforsamling og link til oversigt over aktuelle bestyrelsesmedlemmer:

Referat Generalforsamling 2020

Onsdag den 19. august 2020 afholdt NLP Foreningen i Danmark sin årlige generalforsamling for 2020 med dagsorden iflg. vedtægterne.

Fysisk afholdt vi generalforsamlingen på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1, Indgang 3, 2630 Tåstrup - og i år åbnede vi desuden for digital adgang via ZOOM, så foreningens medlemmer og alle NLP interesserede i Danmark har mulighed for at deltage, uhindret af eventuelle restriktioner.

Du kan downloade referat fra generalforsamlingen her (PDF)

Og du kan se den aktuelle bestyrelse her.

Mange hilsner

Bestyrelsen NLP Foreningen i Danmark

NYHED: GRATIS interessemedlemskab af NLP Foreningen resten af året! Se mere her

NLP gør en positiv forskel i hverdagen

NLP Foreningen er Danmarks brancheorganisation for NLP skoler, NLP professionelle udøvere og NLP interesserede.

Foreningen arbejder for at udbrede NLP i hverdagen til både enkeltpersoner, virksomheder og andre organisationer. Bestyrelsen vælges ud af medlemsskaren på den årlige generalforsamling i marts måned, og bestyrelsemedlemmerne arbejder målrettet for at nå dette mål.

Certificerede NLP uddannelser

NLP Foreningen certificerer og optager danske NLP skoler i henhold til gældende internationale krav til NLP skolens undervisning (timeantal, indhold mv.) og certificering af NLP Practitioners og NLP Master Practitioners. Skolen kan herefter udstede eksamensbeviser med NLP Foreningens stempel og godkendelse.

Professionelle NLP kompetencer

Herudover optager NLP Foreningen også Professionelle NLP-udøvere (undervisere, coaches, terapeuter mv.) og andre nysgerrige mennesker, som er specielt interesseret i NLP (Interessemedlemmer).

NLP markedsføring

Afhængigt af medlemstal, og dermed budget, profilerer NLP Foreningen NLP som begreb, kommunikationsmodel og værktøjskasse i Danmark - og vi markedsfører de godkendte NLP skoler og de professionelle NLP medlemmer på forskellig vis.

Dette sker bl.a. via søgemaskineoptimering af hjemmesiden www.nlp-foreningen.dk, nu med udgivelsen af NLP Magasinet online, på facebook og LinkedIn, ved medlemsmøder og andre arrangementer.

Velkommen til NLP Foreningen i Danmark

Med venlig hilsen og god fornøjelse

Event kalender

Oktober - 2021