NLP Magasinet 2020 Forside

NLP magasinet

NLP Magasinet 2020

Ambitionerne var store, da vi startede NLP Magasinet online i 2017 - og læselysten fejlede ikke noget.

Skriveambitionerne fra medlemmernes side var desværre noget mindre, men vi klør på igen - aldrig for sent, at genopfinde sig selv :)

NLP Magasinet udkommer nu som årsmagasin. Det vil sige, vi starter året med de artikler, vi lige har fået - og så lægger vi nye ind, efterhånden som de dukker op her på redaktionen.

Vi vil give dig alle de nye, spændende og udviklende artikler om NLP, vi kan med NLP Magasinet - og du får nyeste version gratis, online og direkte i din mailbox, når du er tilmeldt nyhedsbrevet.

Og måske har du selv lyst til at sætte dig til tastaturet og skrive en NLP artikel?

Hvis ja, så send teksten til redaktionen(at)nlp-foreningen.dk så finder vi et passende flot foto og publicerer din artikel. Er du PRO eller NLP Skolemedlem, vil dine artikler også blive vist på din profil.

NLP Nysgerrig?

Overvejer du at tage en rigtig NLP uddannelse, så får du kun det fulde udbytte gennem kommunikation, social interaktion og læring i selskab med andre levende mennesker - ja, derude i det virkelige liv.

Her finder du: de certificerede NLP Skoler - skolemedlemmerne i NLP Foreningen, som har de rigtige kompetencer og rigtig mange arrangementer og gratis events, hvor du kan opleve NLP - LIVE!

Tjek skolernes hjemmesider og tag på opdagelse - det betaler sig.

Mange 2020 hilsner til dig fra NLPF Bestyrelsen og

Poul Jeritslev
Redaktør, NLP Foreningen i Danmark

Cover foto: Allie Smith (Unsplash)

Richard Bandler - Hvad er NLP?

Sammen med John Grinder "opfandt" Richard Bandler NLP, som siden 1970'erne har været en af verdens mest succesrige kommunikationsmodeller.

Her giver Richard Bandler en kort forklaring på, hvad NLP egentlig er.