Velkommen til NLP-Foreningen
Brancheorganisationen for NLP skoler,
NLP professionelle og  NLP interesserede

Velkommen til NLP-Foreningen - her mødes godkendte NLP skoler, professionelle NLP udøvere og  NLP interesserede
Kontakt info
Skriv en mail til Pete Andersen    Besøg Pete Andersens hjemmeside Besøg Pete Andersen på Facebook

Kalender

Pete Andersen

NLP uddannelser & NLP Coaching i hele Danmark

Adresse:
Ved Kanalen 9, 6. tv.,
1413 København K

Telefon:
29439647

Pete Andersen 
Life Management ApS, København

Pete Andersen Træning har siden 2004 tilbudt Fast Track NLP Practitioner og NLP Master uddannelser, begge kombineret med en certificering som coach (inkl. dokumentation for gennemført coachtræning og fokus på coachingens kernekompetencer). Begge uddannelser løber over 15 dage fordelt over 6-7 uger, og til en konkurrencedygtig pris.

Din coach og NLP-træner Pete Andersen har i snart 30 år været involveret i undervisning og coaching af mennesker der vil videre med deres liv. Helt tilbage i 1985 stødte han som en af de første i Danmark på NLP, og har siden arbejdet målrettet med konceptet. Pete har undervisningserfaring fra mere end 16.000 timer som foredragsholder og kursus- og uddannelsesleder. Han er kendt som en dynamisk, indlevende og underholdende underviser, dedikeret til sine deltageres succes. Desuden har har erfaring fra flere tusinde coachinger hvor han har hjulpet mennesker til forløsning, klarhed og fornyet handlekraft, så de har kunnet realisere de drømme de havde for deres liv, privat såvel som professionelt.

Pete er forfatter til forløbig fem bøger og to CD’er og der er meget mere på vej. Endelig er han internationalt certificeret NLP-træner og coach, og han er gennem årene blevet undervist og coachet af nogle af de bedste i verden. Det meste af hans uddannelse indenfor NLP og coaching har foregået (og foregår løbende) i England og USA. Og ja, han har også i mange år været instruktør i Silva Metoden (og direktør for Silva Metoden Danmark i næsten fem år). Silva Metoden har i mere end 50 år inspireret millioner af mennesker verden over.

Ses vi på næste uddannelse?

Klik og se mere på: nlpogcoaching.dk

 

Kompetencer:

Meditation, NLP Practitioner uddannelser, NLP Master uddannelser, kommunikation, teambuilding, lederskab, mentaltræning, visualisering, sundhed, heal dit indre barn, LAB Profile

Artikler af Pete Andersen

Kontakt os her

NLP Foreningen i Danmark
c/o Formand Inger Christiansen
Stormly 10, Hareskovby, 3500 Værløse
Tlf. 23 96 98 57
Email: info(at)nlp-foreningen.dk

Danske Bank:
Reg.nr. 1551 Konto 16744476
CVR-nr.: 30649974

 

 

Markedsføring & annoncering

 

Få NLPF nyhedsbrev

* skal udfyldes