Poul Jeritslev
Skriv en mail til Motivaco    Besøg Motivacos hjemmeside Besøg Motivaco på Facebook Følg Motivaco på Twitter Følg Motivaco på LinkedIn

Motivaco

Poul Jeritslev: Ro, retning og resultater. Inspirerende samtaler. Udvider komfortzonen. Faciliterer forandringer.

Søsvinget 32,
2635 Ishøj

Poul Jeritslev, coach og samtalepartner

Jeg er med dig, dit team og din virksomhed i hele processen, når det drejer sig for dig om at skabe nye, positive forandringer og vedvarende løsninger.

Jeg er også forfatter til "Stressfrihed Formlen", idémand og medskaber af Stressfrihed Danmark projektet, som har til formål at eliminere skadelig stress i Danmark 100% inden juni 2027. Helt uden stress :)

Du kan downloade Stressfrihed Formlen som GRATIS e-bog på www.motivaco.dk

Se Poul's videoer: Stressfrihed Danmark projektet på YouTube

Coaching

Motivaco og Poul Jeritslev tilbyder anderledes, selvmotiverende og resultatskabende coaching.

Ro

Motivaco hjælper dig til at finde dig selv, lede andre og skabe unikke resultater ud fra en tilstand af indre ro, retning og handlekraft - uanset dine ydre omstændigheder, uden stress.

Retning

Den indre kommunikation, den måde, vi taler med og til os selv, skaber vores tilstand både psykisk, mentalt og fysisk.

Når vi hviler i os selv, bliver vores eksterne kommunikation også bedre. Vi træffer bedre beslutninger, skaber bedre relationer og får bedre resultater, ud af det vi gør.

Med indre ro, ser vi klart hvilken retning, vi skal gå, og hvordan vi skaber et bedre liv for os selv og mennesker omkring os - på arbejdet, hjemme, i fritiden.

Resultater

Indre ro og klarhed er ikke målet i sig selv, men har stor betydning for de resultater, vi skaber.

Lær dig selv at kende og find din indre ro. Lær, hvordan du kommunikerer (både med dig selv og andre) og bruger dit kropssprog optimalt.

Skab bedre resultater og lev det liv, du ønsker at leve.

Glad og stressfri, helt fri.

Så enkelt er det i virkeligheden.

Interesseret?

Kontakt mig for en uforpligtende snak om dine muligheder for et mere bevidst, givende og rigere liv.

Ring til Poul Jeritslev på 40 80 08 13

Skriv en mail til Poul Jeritslev på pj(at)motivaco.dk

Kort om Poul Jeritslev

Formand for NLP Foreningen 2014-2019 og frivillig mentor i Mentor Ishøj fra starten i 2015 (mentor for unge).

Certificeret NLP Master Coach og Human Proces NLP Psykoterapeut, Body Language & Micro Expressions Trainer, 3 Principles Practitioner og Mentor.

Selvstændig konsulent og coach siden 2010, ejer Motivaco ApS.

Karriere inden for personligt salg, media, marketing, coaching og ledelse - fra telesælger til salgsdirektør og Area Manager Denmark - og som webmaster med webdesign og søgemaskineoptimering.

Merkonom i Virksomhedsøkonomi, Organisation og Markedsføring, computergrafiker uddannelse i Schweiz og en lang række kommunikations-, salgs- og lederuddannelser.

Regnskabsuddannet i Toldvæsnet (før Skat.dk), kunsthøjskole og grafisk værksted, computergrafiker og automotive design.

Motivaco teamwork & kropssprog
Stressfri motivation og ekstraordinære resultater
De 3 Principper bag STRESSFRI Danmark projektet
Filer: