Skriv en mail til NLP & Enneagrammet    Besøg NLP & Enneagrammets hjemmeside Besøg NLP & Enneagrammet på Facebook

NLP & Enneagrammet

Christel Seierø - Kurser og uddannelser i NLP, Enneagrammet og Kropssprog

Søvangsvej 1,
2650 Hvidovre

26190579

Christel Seierø - Kurser og uddannelser i NLP, Enneagrammet, Kropssprog og de 7 grundfølelser som kan aflæses i ansigtet.

NLP

Vi tilbyder tidssvarende uddannelser inden for NLP med fokus på praktisk anvendelse. Vi ønsker at inspirere og skabe bedre balance.

Styrk din selvledelse og forståelsen for dine relationer med kurser og uddannelser i NLP.

Enneagrammet

Vi arbejder med Enneagrammet, som et seriøst værktøj til større personlig frihed, øget menneskeforståelse og samarbejde.

Opdag dine ressourcer og styrk din samarbejdsevne og forståelse for andre mennesker.

Kropssprog

Vi arbejder med kropssprog og de 7 grundfølelser, for øget gennemslagskraft og troværdighed i din kommunikation med andre.

Opdag alt det kroppen fortæller og styrk din verbale og nonverbale kommunikation.

Artikler af NLP & Enneagrammet