Velkommen til NLP-Foreningen
Brancheorganisationen for NLP skoler,
NLP professionelle og  NLP interesserede

Velkommen til NLP-Foreningen - her mødes godkendte NLP skoler, professionelle NLP udøvere og  NLP interesserede

Suppleanter

NLP Foreningens bestyrelse:

Inger Christiansen, formand

Jeg er certificeret NLP træner, NLP coach og terapeut - og siden marts 2019 formand i NLP-foreningen i Danmark. 

Jeg har brugt min NLP baggrund i det private erhvervsliv, som projektleder og projektkonsulent, hvor jeg coache projektledere i procesforbedringer. I 2011 valgte jeg at starte min egen NLP skole, hvor jeg udbyder NLP uddannelser, weekendkurser, coaching og terapi (www.netopnlp.dk).

Som person lægger jeg vægt på en tryg og nærværende atmosfære. Derfor faldt det mig naturligt at udbyde mine NLP-aktiviteter i mit eget  hjem.

Jeg  bor i Hareskovby, og bruger skoven til lange gåture med min hund og min familie. Jeg holder også af at skrive. Jeg er pt i gang med at skrive en bog om et afgrænset område inden for selvudvikling. Generelt er jeg meget optaget af, at vi skal skabe en verden, hvor alle mennesker ønsker at være.

Skriv til Inger og bestyrelsen på info(at)nlp-foreningen.dk

 

 

Hans Polonius, bestyrelsesmedlem

Jeg er uddannet i NLP-Huset fra 1994 og certificeret NLP-træner i 1998. Deltager løbende i NLP seminarer mm. Er med i en coach- og supervisionsgruppe. 

Jeg har taget en pædagogisk-psykologisk diplom uddannelse, afsluttet og eksamineret i 1993, hvor jeg arbejdede som faglærer på Frederiksberg Tekniske Skole.

Har arbejdet med ”De 7 intelligenser” og været med til at integrere dem og undervise ud fra dem, i flere faglige tekniske uddannelser som forsøg under Undervisnings-ministeriet. 

NLP er for mig blandt andet et meget praktisk og effektivt værktøj til at få læring, og kompetence-udvikling til at fungere på en jordnær måde. Enkelt, let og ligetil.

Jeg har en solid erfaring indenfor undervisning, pædagogik, kompetenceudvikling, teambuilding, personlige samtaler, coaching & terapi, samt udviklings- og forandringsarbejde.  

Jeg er meget interesseret i sammenhængen mellem vores tankemønstre og vores velbefindende. Hvordan vores mentale tankemønstre har indvirkning på alt hvad vi beskæftiger os med, og hvilken betydning det har når vi bliver mere bevidste om det vi går rundt og gør og har ladet os påvirke af, og hvordan vi kan ændre vores tankemønstre og derved kan skabe det liv vi dybest set altid har ønsket. 

Jeg arbejder ud fra en holistisk helhedsforståelse, med fokus på det enkelte menneske. 

Jeg har firmaet Hans Polonius NLP (www.polonius.dk) som jeg startede i 1998, hvor jeg og min hustru Inge (NLP-Master) uddanner NLP-Practitionere og NLP-Mastere samt tilbyder en overbygningsuddannelse som Human Proces Coach og Terapeut. Vi udbyder også flere korte NLP kurser samt mange specielt designede kurser og uddannelser til virksomheder. 

Jeg interesserer mig meget for at NLP bliver kendt for det positive NLP indeholder, og at dem der anvender NLP også står inde for, at det er NLP de bruger.

Blandt andet af overstående grunde er jeg med i bestyrelsen for at deltage i det nødvendige arbejde for at det bliver en attraktiv Brancheforening, der er garant for det, NLP står for.  

Skriv til Hans og bestyrelsen på info(at)nlp-foreningen.dk

 

 

Mai-Britt Seehusen Raagaard, bestyrelsesmedlem

Mai-Britt Seehusen Raagaard bestyrelsesmedlem
Mai-Britt Peter Plys citat

Jeg er uddannet NLP coach og terapeut ved Human Proces NLP i 2016. 

Jeg er desuden certificeret vejlder i en sprogtræningsmodel der hedder Karlstadmodellen samt Feuersteinmediator hvor jeg træner og udvikler kognition hos klienter. 

Pt. Er jeg i gang med en ny RAB-godkendt uddannelse: EFTMR-terapeut, som i min optik er en videreudvikling af udvalgte NLP øvelser til traume- fobi forløsning kombineret med metasundhed og kvantefysik. Jeg er meget optaget af sprog og dets betydning for menneskers trivsel og dermed også Den nye biologi, som den fremlægges af f.eks. Bruce Lipton.

Jeg er oprindelig uddannet elektronikmekaniker i Flyvevåbnet, hvor jeg også underviste på Flyvevåbnets skoler i ledelse, samarbejde, udvikling og kvalitetsledelse. Jeg har arbejdet en årrække med godkendelse af kvalitetsledelsessystemer for autoriseret installatører sideløbende med div. Undervisningsopgaver og været med til at udvikle og dokumentere processer i en ny undervisningsinstitution og fået den ISO9001 godkendt.

I 2015 foretog jeg et brancheskifte og arbejder nu på en specialiseret folkeskole med at skabe trivsel og udvikling blandt elever og medarbejdere.

Sideløbende hermed har jeg selvstændig virksomhed (www.skypotential.dk), er formand for International Association of Karlstad Model og sidst med ikke mindst mor til en frivillig anbragt datter på snart 18 år med særlige sproglige og kognitive udfordringer.

Poul Jeritslev, redaktør

Poul Jeritslev, formand NLP Foreningen

Jeg er certificeret NLP Coach og arbejder professionelt med coaching, kommunikation og kropssprog i mit eget firma, www.motivaco.dk.

”Ro, retning og resultater” er mit udgangspunkt for al udvikling og vækst. Jeg har arbejdet med NLP, salg og markedsføring i mere end 30 år, og ved af erfaring, at kommunikationen med os selv og andre skaber vores egen personlige ro og forretningsmæssige succes.

Her er jeg redaktør, webmaster og står for annoncesalget til hjemmesiden og NLP Magasinet online.

Og jeg hjælper dig gerne med din annonce, så den både skaber opmærksomhed, interesse og effekt.

Ring til mig på tlf. 40 80 08 13 eller send mig en mail på redaktionen(at)nlp-foreningen.dk

 

 

Leon Buhl, intern revisor

Jeg er uddannet inden for VVs faget i 1970, og er bygningsingeniør fra 1975. Jeg har siden 1979 arbejdet på Teknologisk Institut med bl.a. udvikling af kurser, undervisning og efteruddannelse for virksomheder og organisationer inden for bl.a. VVs branchen.

Jeg er certificeret NLP practitioner og Master practitioner fra Human Ressource Proces’s i 2000, og har i perioden fra 2000 til 2004 været med som assistent på en række practitioner og Master practitionerkurser samme sted, og har afsluttet dette forløb med certifikat som NLP coach i 2004. 

Jeg er certificeret NLP træner i 2005 fra Colinco Institute og Expand.

I mit daglige arbejde anvender jeg NLP teknikkerne i forbindelse med udviklingen af efteruddannelseskurser for virksomheder og organisationer, og mine NLP erfaringer anvendes ligeledes i forbindelse med gennemførelsen af disse kurser.

Jeg har været medlem af NLP foreningen siden 2000, og har de seneste år været bestyrelsesmedlem i foreningen. 

I forbindelse med mit arbejde i bestyrelsen vil jeg arbejde for at NLP opfattes positivt, at uddannelserne fremover lever op til de kvalitetskrav der er beskrevet i standarderne, og at medlemmernes interesser varetages på en positiv måde.

Skriv til Leon og bestyrelsen på info(at)nlp-foreningen.dk

 

 

Kirsten Liljenholt, intern kasserer

Kirsten Liljenholt er bestyrelsesmedlem, bestyrer regnskabet og passer på foreningskassen.

Kirsten er selvstændig med Zoneterapi Klinikken i Greve og har NLP med i sine behandlinger og sin store værktøjskasse.

Skriv til Kirsten og bestyrelsen på info(at)nlp-foreningen.dk

 

 

Mona Maria úr Fugloy, bestyrelsesmedlem

Her kommer snart lidt mere info om Mona Maria. 

 

 

Nina Fjelstrup - Ekstern regnskabsfører og revisor

Nina Fjelstrup står for kontingentopkrævninger, regnskab og revision.
(Nina er ikke bestyrelsesmedlem) 

 


Kontakt NLP Foreningen

Ønsker du at blive medlem af NLP Foreningen:

Der er 3 typer medlemskab:

  • NLP Interessemedlem (for alle)
  • PRO (for professionelle NLP-udøvere)
  • SKOLE (NLP-skoler med certificering)

Send os en mail på info(at)nlp-foreningen.dk

Kontakt redaktionen

Har du artikler eller andet til hjemmesiden og NLP Magasinet,
så send materialet (tekst og foto mv.) på mail til

redaktionen(at)nlp-foreningen.dk 

 

Kontakt Media & Annoncer

Vil du investere i en banner eller annonce
på hjemmesiden eller i næste NLP Magasinet?

Send os en mail på redaktionen(at)nlp-foreningen.dk 

 

NLP Standardudvalget

Udvalget for NLP-standarder evaluerer ansøgninger og godkender optagelse af NLP Skoler som medlem af foreningen iht. gældende NLP standarder for uddannelse af NLP Practitioners og NLP Master.

Ønsker du at blive NLP Skole medlem:

Send os en mail på info(at)nlp-foreningen.dk

 

KLIK HER
Se og download gældende kriterier og NLP-standarder for NLP Practitioner og NLP Master Practitioner uddannelsen her

 

NLP Foreningens vedtægter

NLP Foreningens vedtægter

Kontakt os her

NLP Foreningen i Danmark
c/o Formand Inger Christiansen
Stormly 10, Hareskovby, 3500 Værløse
Tlf. 23 96 98 57
Email: info(at)nlp-foreningen.dk

Danske Bank:
Reg.nr. 1551 Konto 16744476
CVR-nr.: 30649974

 

 

Markedsføring & annoncering

 

Få NLPF nyhedsbrev

* skal udfyldes